Tilbyr gratis aksjehandel

Julenissen Anders Skar tilbyr gratis aksje- og fondshandel hos internettmegleren Nordnet i desember.

Børs

Daglig leder Anders Skar hos internettmegleren Nordnet ønsker å markere innspurten til julaften med å tilby gratis handel i enkelte norske og utenlandske aksjer og fond frem til 24. desember.- Dette har blitt en viktig tradisjon for oss, og vi håper at våre kunder også i år vil sette pris på dette. Vi ønsker å sette fokus på de investeringsmulighetene som finnes i aksjer og fond i Norge og i utlandet, sier Skar.På selskapets internettsider finner du en julekalender med ulike tilbud bak hver eneste luke.Mandag 3. desember kan du eksempelvis handle Det Norske Oljeselskap og Apple gratis. Tilbudene vil variere fra dag til dag. Han røper likevel at Carlsberg, BMW og norske Funcom er noen av aksjene, og HQ Afrika et av fondene som vil dukke opp i dagene som kommer.

Nyheter
Børs