I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Motstanden ved ca. 495 poeng ble for sterk i denne omgang og har resultert i nye reaksjoner ned for hovedindeksen. Fallet har ført til at indeksen igjen har brutt marginalt ned gjennom den noe lengre stigende trendkanalen. Et etablert brudd vil utløse et salgssignal og indikere en svakere utvikling framover, sier analytikeren.- Vi befinner oss nå mellom støtten ved ca. 465 poeng samt motstanden ved ca. 485 poeng. Indeksen ligger igjen under 200 dagers glidendesnitt, noe som er et svakhetstegn. RSI har og reagert ned fra motstandslinjen og ligger nå i bunn av kileformasjonen som er etablert. Videre signaler her kan gi nye indikasjoner på den framtidige retningen. Indeksen har en negativ volumbalanse, noe som svekker trendbildet. Følges nøye, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 474,28 poeng, ned 0,24 prosent.