Oslo Børs holder koken utover ettermiddagen, og står nå i 476,20 poeng, etter en oppgang på 1,8 prosent. For en halv time siden sto indeksen i 477,73, og var da opp godt over to prosent.Børsoppturen tiltar i styrke. Ca. 20 minutter før slutt står hovedindeksen i 477,94 poeng, opp 2,18 prosent. StatoilHydro avanserer 2,66 prosent til 166,20 kroner, etter melding om oljefunn i Mexicogulfen.Flere tungvektere markerer seg med pene oppganger. Tandberg, Aker Kværner og Acta er opp 4-5 prosent, mens Yara, Telenor, Seadrill, Norske Skog, Marine Harvest, Crew, Prosafe og Awilco Offshore er opp 2,3 prosent. TGS Nopec fortsetter den gode trenden fra i går, og avanserer 3,66 prosent. Acergy er opp over fem prosent.Dagens store happening på Oslo Børs er imidlertid Microsofts bud på Fast. Budet er på 19 kroner per aksje, hvilket verdsetter Fast til 6,6 milliarder kroner. Dette tilsvarer en premie på 42 prosent basert på fredagens sluttkurs på 13,35 kroner. Aksjen står nå i 18,70 kroner.Styret i Fast anbefaler enstemmig budet.Oljeprisen stiger. Brent for februar-levering står i 95,76 dollar fatet, opp 1,38 dollar i dagens handel. StatoilHydro avanserer 2,16 prosent til 165,40 kroner.Vinnerlisten toppes av Domstein, som er opp 11,5 prosent. RXT, Apptix og Exense COnsulting er opp over syv prosent. I andre enden finner vi Hurtigruten, som faller 12 prosent på 38,20 kroner på tynt volum. Green Reefers og Marine Farms faller over syv prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for 9.348 millioner kroner.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .