Jan Eiler Fleischer i Lectio mener det er dobbelt grunn til å være optimist i og med at de fleste er pessimister for 2008.- (..) 2007 ble et hvileår, 2008 blir spennende og indeksen passerer nok 520 før sommerferien. Husk at alt vi vet av negative nyheter, særlig fra finanssektoren, allerede er diskontert i dagens kurser, sier Fleischer til Finansavisen.Han trekker frem Kongsberg Gruppen, Prosafe og Northland Resouces som favorittene i 2008.- Kongsberg Gruppen er en uoppdaget perle. Riktignok har aksjen steget cirka 90 prosent i 2007, men først i 2008 vil man oppdage hvilket fantastisk selskap det er med sterkt stigende inntjening fra forsvars- og offshoredivisjonen. Kursen er i dag cirka 335 kroner og den bør kunne doble seg i 2008. Aksjen er underanalysert i dag, men flere meglerhus kommer på banen neste år, sier Fleischer.