Analytikere om skuffende Hydro-tall

- Tallene var på den svake siden for alle forretningsområdene. Skuffende, sier analytiker Kjetil Bakken i Fondsfinans.

Børs

I skrivende stund faller Hydro 5,77 prosent til 70,20 kroner. Selskapet rapporterte i dag om en underliggende EBIT på 1.731 millioner kroner, mens konsensusestimatet var 1.927 millioner kroner.- Tallene var på den svake siden for alle forretningsområdene, ikke dramatisk, men skuffende, og utbyttet var lavere enn vi hadde håpet på. Hvis de ikke trenger pengene er det ikke noe poeng å sitte med en struttende lommebok, og hvis de trenger pengene må de fortelle hva det skal brukes til. Nå holder de alle mulighetene åpne, sier analytiker Kjetil Bakken i Fondsfinans til TDN Finans.Ifølge DnB Nor-analytiker Gudmund Halle Isfeldt var Hydros underliggende tall for nedstrømssegmentet spesielt skuffende, mens tallene innen energi- og metallsegmentet var som han ventet.

Nyheter
Børs