Dette kan sende selskapet rett til skifteretten i løpet av få dager

Nå viser det seg at Tandberg Data må bla opp 32 millioner kroner i løpet av få dager. Problemer kan sende selskapet rett til skifteretten.

Scanpix / Scanpix
Børs

DN kan fortelle at Tandberg Datas styreleder Gudmundur Einarsson har holdt tett om at selskapet må betale tilbake et lån på 32 millioner kroner allerede 1. april. Det er to år før den opprinnelige fristen, og kan bidra til å sende det kriserammede selskapet rett til skifteretten- Dette burde selskapet ha opplyst om, sier analytiker Fredrik Thoresen i DnB NOR Markets til DN.I går sluttet Tandberg Data-aksjen på 1,86 kroner, noe som verdsetter selskapet til 88 millioner kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 1,85 kroner, ned 0,54 prosent.Klikk her for å se dagens morgensending på HegnarOnline TV.Foto: Scanpix.

Nyheter
Børs