Fleischer: Det er tragisk om de ikke får det til

- Det er tragisk om de ikke får det til, sier investor Jan Eiler Fleischer om krisen i Tandberg Data.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

For et år siden klappet investor Jan Eiler Fleischer fornøyd da daværende Tandberg Data-sjef Gudmundur Einarsson la frem tallene for fjerde kvartal 2006. Siden den gang har Fleischer solgt seg ut av det kriserammede teknologiselskapet.Nå er det fallende aksjekurs, kriseemisjon og masseoppsigelser som preger Tandberg Data.Da DN spør Fleischer om han tror det hele vil ende godt for Tandberg Data svarer han følgende: - Jeg tror ingen ting. Det er tragisk om de ikke får det til.I skrivende stund omsettes aksjen for 1,86 kroner, uendret fra i går. Da falt aksjen hele 15,5 prosent. Teknologiselskapet prises nå til 88 millioner kroner.

Nyheter
Børs