Knalldag for Oslo Børs - Hvor skal shippingsektoren?

Oljeprisen vaker fremdeles rundt 100 dollar fatet og det går mot en kanondag på Oslo Børs. Analytiker Dag Kilen i Glitnir Securities er dagens gjest og med ham skal vi ta et dypdykk inn i tørrlastsektoren. Mer om dagens utgave av økonominyhetene her.

Børs

I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Golden Ocean og Jinhui. Live-sendingen starter her kl. 16:05.Vi minner også om at vi fredag 22. februar vil gjennomføre LIVE morgensending fra klokken 08.50. Analysesjef i Netfonds, Roger Berntsen, kommer i studio for å oppdatere oss om sitt markedssyn. I tillegg tar vi for oss utviklingen i Asia og åpningen på Oslo Børs.Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.

Nyheter
Næringsliv