Kraftigere oppgang på Wall Street

USA-børsene steg i åpningen, og har siden økt tempoet. Stikkordet er Warren Buffett. Følg utviklingen her.

Børs

Wall Street opplever en positiv åpning. Etter 10 minutters handel er den teknologitunge Nasdaq-indeksen opp 0,6 prosent til 2.333 poeng. Dow Jones stiger 0,5 prosent til 12.301 poeng, mens S&P 500 er opp 0,5 prosent til 1.346 poeng.Klokken 17.06 var Dow Jones opp 1,7 prosent, S&P 500 1,53 prosent, mens Nasdaq avanserer 1,2 prosent.Klokken 18.28 er Dow Jones opp 1,35 prosent, S&P 500 én prosent, mens Nasdaq stiger 0,7 prosent.Oppgangen kommer blant annet etter Warren Buffetts redningsplan for gjeldsforsikringsgigantene MBIA, Ambac og FGIC.Utviklingen kan du følge her. Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs