Nedjusterer DNO

Dresdner Kleinwort og First Securities er enige om nedjustering av kursmålet med én krone. Der stanser enigheten.

Børs

"Netto reservepotensial for DNO sår opp, og vi er fortsatt trygge på at de syv letebrønnene som er planlagt i 2008 vil levere noen gode nyheter. Vi mener investorer bør Kjøpe i forkant av disse resultatene", skriver Dresdner Kleinwort, i følge Finansavisen.De senker kursmålet med én krone, men har fortsatt kjøpsanbefaling på aksjen.«Selv om resultatene ikke endrer vårt syn om at DNO er billig og har betydelig oppsidepotensial, senker vi vårt kursmål med 1 krone til 13,40 kroner for at det skal gjenspeile lavere reserver i Jemen, høyere nettogjeld og lavere markedsverdi i Det norske oljeselskap. Oppgraderinger av letereserver i Jemen og Irak oppveier delvis dette»Også First Securities senker sitt kursmål med én krone, men der stanser likhetene i anbefalingene. For de senker kursmålet fra 7,50 til 6,50 kroner. Selskapet har også en salgsanbefaling på aksjen, melder Finansavisen«De reforhandlede betingelsene i Kurdistan ser mye mindre attraktive ut enn før», skriver er noe av det analytiker Martin Mølsæter skriver i sin rapport.

Nyheter
Børs