Solen skinner på Oslo Børs

Oslo Børs åpner som ventet opp torsdag. Følg utviklingen i åpningsminuttene her. (Oppdatert kl. 09.10)

Børs

Oslo Børs åpner opp torsdag, etter oppgang i både USA og Asia. I skrivende stund står hovedindeksen i 415,67, opp 1,82 prosent.Prisen på Brent-olje (mars-levering) stod i 92,91 dollar fatet i 16.30-tiden i går ettermiddag. I skrivende stund står oljeprisen i 93,75 dollar fatet. Oljeprisen stiger blant annet etter at prisene steg onsdag styrket av uventet oppgang i detaljhandelen i USA.StatoilHydro er opp 2,02 prosent, til 151,40 kroner.DnB Nor la i dag frem sin kvartalsrapport, og aksjen stiger 3,38 prosent, til 76,50 kroner.Frontline stiger 5,81 prosent, til 255 kroner, etter at selskapet presenterte nye tall for fjerde kvartal.Orkla la i dag frem tall for fjerde kvartal, og aksjen stiger 0,44 prosent, til 68 kroner.Dagens vinner så langt er Intex Resources, opp 12,58 prosent, til 8,50 kroner.Dagens taper er Repant, ned 6,21 prosent, til 3,32 kroner.Cermaq faller 0,83 prosent, til 59,50 kroner, etter at selskapet i dag la frem tall for fjerde kvartal.Så langt er det omsatt verdipapirer på Oslo Børs for 1,4 milliarder kroner.Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs