Spleiser søker og arbeidsgiver på nett

17.000 søkere har lagt inn sin profil på MyNetwork. Nå venter nettselskapet på arbeidsgiverne for at nettsamfunnet for jobbmarkedet skal bli komplett.

Børs

Målet for MyNetwork er at arbeidssøkere og arbeidsgivere skal komme i dialog gjennom nettsamfunnet selskapet leverer.- Gjennom vårt system får de mange muligheter til å markedsføre seg selv, fordi de kan vise sine ambisjoner og interesser på en annen måte enn en CV kan, sier John-Erik Hassel, daglig leder i selskapet.Fortsatt har MyNetwork utfordringer i forhold til å få på plass arbeidsgiverne.- Foreløpig har vi hatt systemet til testing hos 25 bedrifter. Nå starter vi med det virkelige innsalget, sier Hassel. Målet er å være på 10 markeder innen 2010.Andre selskaper med tilsvarende produkter er Stepstone og 4UConsulting.

Nyheter
Kultur