Oslo Børs faller i kjølvannet av en lavere oljepris, nedgang i USA i går, nedtur i Europa i dag og fallende amerikanske futures. Ved lunsjtider er Hovedindeksen ned 1,2 prosent til 460,35 poeng.DnB NOR er ned 3,3 prosent til 74,20 kroner etter at konsernet la frem et overraskende svakt resultat for første kvartal, med en EPS på 0,79 kroner. Det var ventet et resultat på 1,40 kroner per aksje. Banken tok nedskrivninger på 2,5 milliarder kroner.Bankgiganten Deutsche Bank la også frem skuffende tall i morges. Samtidig ble det varslet store nedskrivninger. De negative nyhetene skaper en dårlig stemning innen finanssektoren i Europa.Brent-olje for levering i juni er ned 0,8 prosent til 115,76 dollar fatet. StatoilHydro er opp 0,3 prosent til 183,60 kroner.Yara er ned 2,6 prosent til 387 kroner. Morgan Stanley nedgraderer aksjen fra "overweight" til "equal-weight". Apptix ramler 10,3 prosent til 1,40 kroner etter dagens tallfremleggelse.Markedet jubler over tallene fra Bluewater Insurance. Selskapet fikk et resultat før skatt på 14,0 millioner kroner i første kvartal 2008, mot minus 27,7 millioner kroner i samme periode i året før. Aksjen stiger hele 30,7 prosent til 14,70 kroner.Trefoil-aksjen stiger 20,5 prosent til 23,50 kroner. Her har Delta Hydrocarbons har sikret seg kontroll over 57 prosent av Trefoil, og det varsles et bud på 24 kroner per aksje.Telenor vurderer et bud på TeliaSonera, skriver Svenska Dagbladet Næringsliv. Selskapet har hyret Nordea og JP Morgan som rådgivere. Aksjen er ned 1,3 prosent til 99,90 kroner.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 6,2 milliarder kroner.Se også på web-TV.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .