Analysesjef: Dette nivået er ekstremt sentralt

- Dette nivået er det siste "halmstrå" for mange av strategene som fremdeles er negative til markedet, skriver analysesjef Roger Berntsen i Netfonds i en fersk oppdatering.

Foto: Finansavisen
Børs
I en fersk oppdatering skriver analysesjef Roger Berntsen i Netfonds følgende:"I forrige uke handlet alt om 460-nivået på hovedindeksen. Slik jeg ser det, er dette nivået ekstremt sentralt og vil kunne utløse kraftig "Short"-inndekning om det brytes. Poenget er at dette nivået er det siste "halmstrå" for mange av strategene som fremdeles er negative til markedet. Det vil si dersom markedet ikke korrigere ned innen kort tid, vil mange måtte "bite i det sure eple" og ta tap på sine "Short"-posisjoner", skriver Berntsen.I skrivende stund står Hovedindeksen i 465,42.