I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Lerøy som en kjøpskandidat mens Royal Caribbean Cruises får en salgsanbefaling.- Lerøy har brutt opp gjennom motstanden ved 113-114 kroner og gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon. Videre oppgang til 122 kroner eller mer er signalisert, men aksjen kan gjerne stige videre opp mot motstanden ved ca. 136 kroner. Ved eventuelle reaksjoner tilbake er det nå støtte ved 113-114 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter at konserlederen kjøpte aksjer i januar samt i november i fjor. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Royal Caribbean Cruises har brutt ned gjennom gulvet i den fallende trendkanalen på mellomlang sikt, noe som åpner for en sterkere falltakt. Har imidlertid brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange. Positiv volumbalanse og RSI styrker aksjen på kort sikt. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.