I et markedsbrev skriver Svein Haga at det er viktig å forvisse seg om at man har en bunn på plass før man investerer langsiktig, selv om man da mister noe av oppgangen. - det dyreste er å løpe etter markedene både på vei opp og ned, skriver han videre i følge Finansavisen.OECD, IMF og Verdensbanken nedjusterer nå sine vekstanslag for hele verden. Skal man tro de tyngste er ikke bunnen i USAs økonomi nådd, den er bare utsatt, antagelig til begynnelsen av 2009. Dette reduserer sjansen for at bunnen i aksjemarkedet er bak oss, mener Haga.Bengt Jonassen, analysesjef i Glitnir er uenig, han mener i følge Finansavisen at klimaks i kreditt-krisen er bak oss. Redningsoperasjonen av Bear Stearns er en viktig faktor, og han får støtte.- Det kan godt være at kollapsen til Bear Stearns på St. Patrick`s Day markerte slutten på korreksjonen i aksjemarkedet, skriver Ed Yardeni I Yardeni Research i et markedsbrev.