Hovedindeksen på Oslo Børs er til 432,86 poeng. Dagens høyeste notering er på 433,41Det er ikke så mange tapere i dag, da hele 114 aksjer er opp så langt i dagens handel, mens kun 44 selskaper har utviklet seg negativt i dagens handel.På toppen av vinnertavla, er Northern Offshore som stiger hele 15,91 prosent på nyheten om at John Fredriksen har kjøpt seg opp i selskapet.Norske Skog har hatt en uforklarlig oppgang på 11,41 prosent i dagens handel - til 23 kroner.Dagens taper er CanArgo, ned hele 26,8 prosent i dagens handel. CanArgo Energy har sendt ut en melding der det bekreftes at selskapet fortsetter å lete etter finansiering. Oljeselskapet er aktive diskusjoner i sammenheng med dette, men har foreløpig ikke inngått noen avtaler. Selskapet var i en børspause ved lunsjtider, og faller ytterligere etter pausen.Blant de børsnoterte aksjene, har både Yara og REC omsatt for mer enn StatoilHydro. Yara er ned 1,08 prosent, mens REC er opp 3,92 prosent sålangt i dagens handel. StatoilHydro, Norges største selskap, er opp 1,21 prosent.Denne uken bytter First ut to aksjer i sin portefølje. Intex Resources og Sparebanken Midt-Norge kommer inn til fordel for StatoilHydro og DnB Nor. Intex i dagens handel.Et fat nordsjøolje med levering i mai omsettes for 105,84 dollar, opp 0,90 prosent. Den amerikanske lettoljen omsettes for 107,45 dollar i skrivende stund.Se også på web-TV.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .