Børsene i USA er fortsatt ned

Børsene i USA har fått en dårlig start på dagen. Dette er en av de største skuffelsene. Følg utviklingen her (oppdatert 17.56).

Børs

De amerikanske børsene åpner som ventet litt ned torsdag. Etter ti minutters handel er Dow Jones ned 0,35 prosent til 12.575,22, Nasdaq 0,48 prosent til 2.338,80, mens S&P 500 faller 0,4 prosent til 1.359,21.Resultatsesongen er i full gang, og skuffelsen fra Merrill Lynch overskygger gleden over at IBM la frem tall over forventning og løftet 2008-utsiktene.Siste: Klokken 17.56 sto Nasdaq-indeksen i 2.330,19 etter en nedgang på 0,8 prosent. De to andre nøkkelindeksene har ikke flyttet seg nevneverdig siden siste oppdatering.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs