Fylkeskommunene Buskerud, Vestfold, Oppland og Hedmark har samlet inngått en avtale med Dell om levering av 12.000 bærbare PCer til elever i den videregående skolene i fylkene. Avtalen har en estimert verdi på i overkant av 100 millioner kroner.Innkjøpene til høstens skolestart er i full gang, og med regjeringens satsing på IT i skolen er PCer og annet utstyr viktigere enn noen gang. Når fire fylkeskommuner velger Dell som eneleverandør av bærbare PCer til elevene ved sine videregående skoler, befester det selskapets stilling som en ledende leverandør til skolesektoren.- Dette er en viktig kontrakt for oss i Dell. At fire store fylkeskommuner velger oss, bekrefter vår posisjon som en ledende leverandør til skolesektoren, og det er vi stolte av, sier Dell Norges salgsdirektør for offentlig sektor Tor Austenå.