Det er en ny sterk dag på Oslo Børs. Ved lunsjtider er hovedindeksen opp 1,3 prosent til 425,58 poeng. Det er den høyeste noteringen siden 29. februar. Avkastningen så langt i 2008 er dermed på minus 13,1 prosent.- Jeg tror det blir ganske flat utvikling på Oslo Børs fra morgenen. Yara kan gå videre, og PGS kan også gå noe etter flåteoppdateringen. I tillegg er det jo spennende det som skjer i Norske Skog, uten at jeg tror at det påvirker kursen noe særlig, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Yara er opp 2,1 prosent til 312,50 kroner. Det er dermed ikke langt opp til all time high-noteringen på 319,50 kroner. PGS stiger 1,8 prosent til 130,25 kroner, mens Norske Skog er opp 4,2 prosent til 21,25 kroner. I dag ble det kjent at valgkomiteen i Norske Skog foreslår at Unionen blir representert i styret, bedriftsforsamlingen og valgkomiteen i selskapet. Øystein Stray Spetalen foreslås som nestleder i styret.Oljeprisen holder seg på et høyt nivå. Brent-olje for levering i mai går for 103,26 dollar fatet, opp 0,7 prosent. StatoilHydro stiger 0,5 prosent til 158 kroner. DNO løftes 2,8 prosent til 8,77 kroner. Interoil gjør det aller best med en oppgang på 25,1 prosent til 26,90 kroner. Volumet er imidlertid ikke all verden (262.000 kroner).GGS stiger 13,7 prosent til 1,83 kroner. Selskapet meldte i dag om et intensjonsavtale for en tender-rigg. Avtalen, som går over fire år, gir en dagrate på 135.000 dollar.REC stiger 5,7 prosent til 163,75 kroner. I den amerikanske solenergibransjen var søkelyset i går rettet mot tynnfilm-celleprodusenten First Solar, som sa det er i samtaler med kraftindustrien om pilotprosjekter for fornybar energi, melder Reuters.Tandberg Data stuper 33,3 prosent til 10 øre. Det har foregått en storstilt, ulovlig shorthandel i aksjen. Det er ventet at de nyutstede aksjene til emisjonskurs to øre er inne på VPS-kontoene 10. april.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for relativt beskjedne 3,3 milliarder kroner. Vi merker oss at StatoilHydro er helt nede på en uvanlig fjerde plass på listen over de mest omsatte papirene. REC topper oversikten foran Yara og Telenor.Se også på web-TV.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .