I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Hovedindeksen på Oslo Børs viser forskjellige signaler på kort og lang sikt. På kort sikt er den tidligere motstanden ved 430-440 poeng brutt og indeksen ligger i en stigende trendkanal. Etter å ha vært overkjøpt på RSI, har indeksen nå reagert tilbake og tester gulvet i kanalen. En videre oppgang indikeres, og det er nå støtte ved 430-440 poeng ved reaksjoner ned, sier analytikeren.- På mellomlang til lang sikt ble det gitt kraftige salgssignaler tidlig i januar. De siste månedene har indeksen tatt seg godt opp, men trendbildet er fortsatt negativt. Den fallende trenden er riktignok brutt, men dette indikerer foreløpig bare en svakere falltakt enn det vi har sett til nå. Motstanden ved 448 poeng også brutt, men det er ny motstand ved cirka 470 og 490 poeng. Hausseindeksene indikerer at to av tre investorer fortsatt er negative på lang sikt, selv om det nå er et lite flertall som er positive på kort sikt, avslutter analytikeren.På torsdag sluttet hovedindeksen på 448,99 poeng.