Storebrand melder om et konsernresultat på 402 millioner kroner (etter amortiseringer) i første kvartal i år, mens det ifølge TDN Finans var ventet et resultat på minus 93 millioner kroner. Året før var resultatet 389 millioner kroner.Resultatet er positivt påvirket av overgang til ny livsforsikringslov.Storebrand Liv fikk et resultat på 448 millioner kroner, mot ventet 44 millioner kroner. Bank-resultatet ble 51 millioner kroner, mot ventet 49 millioner kroner.SPP-resultatet ble 63 millioner kroner, mot ventet minus 109 millioner kroner.- Storebrand viser en stabilt god utvikling i et kvartal preget av stor markedsuro. Risikostyringen fungerer som forutsatt, og den underliggende driften utvikler seg tilfredsstillende. Integrasjonsarbeidet med SPP går som planlagt og nysalget i Sverige øker, sier konsernsjef Idar Kreutzer i en kommentar.Her er og .