DnB NOR Markets foretar flere endringer i sin ukeportefølje.- Vi tar inn Ementor og Frontline. Ut går Telenor og Norske Skog. Ementor har levert gode og er lavt priset. Frontline surfer på høye tankrater, og på dagens rater må markedet oppgradere sine forventninger til inntjening for selskapet i 2008 betydelig, skriver meglerhuset.- Vi tok inn Norske Skog forrige uke fordi vi håpet at generalforsamlingen ville bidra til å sette fokus på selskapets underliggende verdier. Så skjedde ikke, og det tar vi konsekvensen av og tar aksjen ut. Telenor går ut fordi vi generelt er skeptiske til å sitte med selskaper over tallfremleggelse, heter det.Ukens anbefalte portefølje
  • Golden OceanGolden Ocean
  • OrklaOrkla
  • StatoilHydroStatoilHydro
  • Reservoir Exploration TechnologyReservoir Exploration Technology
  • PGSPGS
  • SevanSevan
  • EmentorEmentor
  • FrontlineFrontline