I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av DNO International.- DNO International har reagert kraftig opp etter at vi skrev at aksjen hadde brutt opp av den kortsiktige fallende trenden. På veien opp har aksjen brutt opp gjennom motstanden ved ca 8,22 kroner. Dette er et positivt signal. Aksjen ligger i kjøpt fra 15 og 30 dagers glidende snitt, men møter nå motstanden ved 200 dagers snittet. Her finner aksjen og motstanden i taket av en større og lengre fallende trend. Det kan dermed være at vi kan se reaksjoner tilbake i det korte bildet, sier analytikeren.- Ved brudd opp vil det utløses et videre positivt signal og indikasjon om kursoppgang mot neste motstand ved ca. 9,70 kroner. RSI viser styrke i det korte bildet, men møter nå motsand. Dette kan her og gi reaksjoner tilbake på kort sikt, men vi må se reaksjoner tilbake før vi kan bruke dette som salgsargument. Aksjen er ellers forholdsvis oversolgt, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 8,51 kroner, ned 6,38 prosent. Dagens høyeste notering er ni kroner mens dagens laveste notering er 8,47 kroner.