Norske Skogs Gusevik: Vi har tapt verdifull tid

- Det var synd vi ikke kom inn sist, for nå er vi litt forsinket med våre planer, sier en av Unionens representanter, Ove Gusevik, som i går ble valgt inn i Norske Skogs bedriftsforsamling.

Børs
- Vi har tapt verdifull tid. Det er det ingen tvil om, sier en av Unionens representanter, Ove Gusevik, til Finansavisen. I går ble han valgt inn i Norske Skogs bedriftsforsamling av selskapets generalforsamling.- Det var synd vi ikke kom inn sist, for nå er vi litt forsinket med våre planer, fortsetter Gusevik.- Er det noe som har forverret seg siden den gang?- Kredittmarkedene har forverret seg, gjelden. Men jeg konstaterer at også styret snakker om gjelden nå, svarer Gusevik.- Det er slutt på utbytte etter at vi er kommet inn. Gjelden må først under kontroll, sier Gusevik til Finansavisen.Spetalen legger til at Norske Skog nå også har fått inn representanter som kommer til å være svært kritisk til pengebruk og hva man investerer i. Han mener mange av selskapets tidligere investeringer har vært dårlige.Unioen ser nå frem til å komme i gang med arbeidet med å restrukturere Norske Skog. Foreløpig har de fått representasjon i bedriftsforsamlingen, mens styret blir valgt på et møte i den nye bedriftsforsamlingen i mai. Der har valgkomitéen blant annet foreslått Øystein Stray Spetalen fra Unionen som medlem.