Etter en meget god dag i går fortsatte den oppadgående trenden på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen klarte aldri å matche nivåene fra åpningshandelen, da den nådde dagsbeste på 425,64 poeng, men holdt seg godt inne i positivt terreng handelen gjennom. Til slutt endte hovedindeksen på 422,90 poeng etter en oppgang på 0,85 prosent.Gårsdagens opptur ble trigget av finanssektoren der mange nå tror at det verste er over. Flere aktører har senere avvist dette, . Wall Street faller i tidlig handel i dag, og Dow Jones og S&P 500 er ned rundt 0,3 prosent.Dagens udsikutable vinner på Oslo Børs ble Questerre, som steg vanvittige 96,43 prosent på meldingen om at partneren Forest Oil har på Yamaska-lisensen i Canada.Et fat Brent-olje med levering i mai omsettes klokken 16.29 for 100,12 dollar, som er ned fem cent i dagens handel. StatoilHydro steg 1,3 prosent.Nærmest kom Norske Skog, som avanserte hele 15,2 prosent til 22 kroner på dagen da gjelden ble . Eltek steg 9,44 prosent. Deretter fulgte Oceanteam, som steg 9,4 prosent (på syltynt volum - 700 akskjer) etter å ha meldt om et . Belships steg like mye. Komplett var opp 8,1 prosent. Simtronics var også høyt på vinnerlisten, men mistet høyde utover ettermiddagen og avanserte til slutt 2,4 prosent etter .Software Innovation, Blom, Acta og ABG Sundal Collier la på seg 5-6 prosent, mens Aker Seafoods endte opp 6,25 prosent.Blant de mest omsatte aksjene merker vi oss at DNO avanserte 4,4 prosent til 8,78 kroner, mens Storebrand og Schibsted var opp hhv. 3,9 og 4,32 prosent. REC, RCCL, Aker Kværner, DnB Nor, Acergy, Subsea 7, Prosafe og Songa Offshore steg 1-2 prosent.Taperen blant tungvekterne var først og fremst Crew, som falt tilbake 6,3 prosent til 8,06 kroner. Marine Harvest endte ned 2,63 prosent. .- Når man sliter i Chile er det noen som vil utnytte det. De prøver å sverte produktene våre, sier han.Ellers på minussiden finner vi blant annet Yara, som falt 1,9 prosent, mens Golden Ocean var ned 1,3 prosent. Bulkratene , og det . Tomra falt én prosent.Gårsdagens vinner DiaGenic trenger mer penger, og meldingen om emisjon gjorde aksjen til dagens taper i dag, med et fall på 17,9 prosent til 5,58 kroner. ScanArc fulgte nærmest med minus 10,7 prosent, mens Tandberg Data falt 9,1 prosent. Bluewater Insurance og Camillo Eitzen falt 6,5-6,7 prosent.Det ble omsatt verdipapirer for 11 milliarder kroner.Se også på web-TV.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .