Til tross for en sterk sluttspurt endte hovedindeksen på Oslo Børs ned 1,01 prosent til 431,06 poeng tirsdag. Også ellers i Europa er det helrødt. Børsene i London, Paris og Frankfurt faller rundt én prosent. Samtidig har USA-børsene åpnet ned. Oljeprisen svingte i løpet av dagen. På det laveste kostet Brent mai-olje 105,84 dollar fatet, mens den høyeste noteringen var 107,77 dollar fatet. Ved 16.30-tiden går kontrakten for 106,84 dollar, ned 0,3 prosent. StatoilHydro var i minus mesteparten av dagen, men endte opp 0,4 prosent til 163,30 kroner. Videokonferanseselskapet Tandberg steg 4,8 prosent til 87,30 kroner.- Det har gått spekulasjoner om oppkjøp, men det er noe vi har hørt før. Fundamentalt sett mener de fleste at aksjen er attraktivt priset hvis veksten fortsetter, og fokuset på kvartalspresentasjonen blir i stor grad hvordan utviklingen i USA har vært. Tandberg har en teknologi som kan overleve økt kostnadsfokus hos bedriftene, sier en analytiker til TDN Finans.Orion gikk i dag ut med en kjøpsanbefaling på aksjen og et kursmål på 95 kroner.Norske Skog, som steg nesten 15 prosent mandag, klatret ytterligere 5,9 prosent til 25 kroner. På én uke er aksjen opp over 30 prosent. Markedsaktører TDN Finans har snakket med tirsdag har ingen god forklaring på dagens oppgang. DnB NOR Markets mener aksjen kan stige ytterligere 60 prosent. REC falt tilbake etter å ha steget mandag. Dagens fall var på 6,4 prosent til 163,75 kroner. Den kinesiske waferprodusenten LDK Solar endte ned nær 11 prosent mandag etter å ha senket EPS-guidingen for første kvartal, melder Reuters.Birdstep topper taperlisten med et fall på 11,5 prsoent til 8,50 kroner.Norsk Hydro endte ned 4,5 prosent til 72,90 kroner etter at konkurrenten Alcoa la frem skuffende tall etter børsslutt i USA i går kveld.- Hydro faller vel omtrent det Alcoa falt i går, sier analytiker Bengt Jonassen i Glitnir Securities til Reuters. .- Alcoa ser at markedet på etterspørselssiden er svakere enn de sa under fjerde kvartal. Da trodde de at etterspørselsveksten i verden i år ville bli 9,3 prosent, nå sier de 8,5 prosent, sier han.Analytiker Morten Normann i Kaupthing Bank tror ifølge TDN Finans at Alcoas kvartalsrapport vil ha liten påvirkning på Norsk Hydro. Det ble omsatt verdipapirer for relativt beskjedne 10,2 milliarder kroner. StatoilHydro, Yara og REC var de eneste papirene med milliardomsetning.Se også på web-TV.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .