Professor: - Kjøp eiendom nå

Professor Thore Johnsen ved Norges Handelshøyskole anbefaler kjøp av eiendom. - Da tenker jeg ikke på en halvferdig leilighet ved Fornebu, sier han.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

Professor Thore Johnsen ved Norges Handelshøyskole mener man bør kjøpe næringseiendom nå.- Nå stuper man ut av lange obligasjoner! De har faste utbetalinger og blir mindre verdt når inflasjonen gir høyere renter, sier han."Reale investeringer", fysisk eiendom, er tingen nå, mener professoren. Eiendom har tradisjonelt vært en god sikring mot høyere inflasjon.- Da tenker jeg ikke på en halvferdig leilighet ved Fornebu. Poenget er å investere i en godt diversifisert, internasjonal portefølje med næringseiendom. Leieinntektene er inflasjonsindeksert og oppveier eventuelle renteøkninger, sier Johnsen til Finansavisen.

Nyheter
Personlig økonomi