Scan Geophysical mener den nye leveranseplanen for selskapets nybygg er "høyst realistisk". Selskapet er ikke fornøyd med fremgangen i byggingen i første kvartal og mener situasjonen skyldes mangel av arbeidskraft, skriver TDN Finans.-Vi har endevendt hver eneste sten med tanke på arbeidere. Vi har sett i hele India og sett på muligheter til å få gjort arbeid på verft utenfor India. Planen som nå foreligger er i høyeste grad realistisk, sa han.Ifølge Frigstad har verftet "blitt oppskaket av negativ medieomtale i blant annet Tradewinds", noe som fungerer som en pisk for verftet. Direktøren sier at han ikke vet hvorvidt verftet tjener penger på nybyggene, men sier at kontraktene ble inngått mens stålprisen var vesentlig lavere enn nå, og at veftet trolig ikke tjener "noe særlig" på programmet. Frigstad skal flere ganger under presentasjonen ha gjentatt at de hadde problemer med å skaffe arbeidskraft.-Egentlig kunne verftet ha kastet kortene, men det er de ikke i nærheten av å gjøre, i sum er det et ganske brukbart kvartal, selv om vi har måttet sende ut dårlige nyheter, sa Frigstad.