Etter en positiv åpning har trenden snudd på Oslo Børs. Klokken 12.30 står hovedindeksen i 455,72 poeng, ned 0,4 prosent. Oljeprisen er nesten to dollar lavere enn ved børsslutt i går, og Brent-olje for juni-levering går for 113,17 dollar, ned 26 cent. StatoilHydro faller én prosent til 181,20 kroner. med krav om kompensasjon knyttet til bygging av nye anlegg ved Kårstø-terminalen. StatoilHydro avviser milliardkravet.Blant negative tungvektere finner vi Yara, Norsk Hydro, REC og Subsea 7, som er ned 2-3 prosent. Aker og Marine Harvest faller 1,2-1,4 prosent.Taperlisten toppes av Diagenic, som er ned 9,5 prosent. Teco Coating Services faller like mye etter å ha kommet med et resultatvarsel. Blom og CanArgo faller 7,6-7,8 prosent.Vinnerlisten toppes av Bluewater Insurance, som er opp 13,2 prosent. Nærmest følger Storebrand, som stiger ti prosent til 45,65 kroner etter å ha levert knalltall for første kvartal. Northland Resources avanserer 5,84 prosent.Andre vinnere er Acta og Prosafe, som er opp hhv. 2,84 og 2,2 prosent. PGS stiger 1,3 prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for 6,3 milliarder kroner.Se også på web-TV.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .