I denne runden av aksjekonkurransen "Studenter på børs" ligger grupperingen Verdi NTNU fortsatt i tet. Før børsåpning i dag sto deres fiktive million i 1.946.080 kroner.Nærmeste utfordrer er grupperingen Ås Aksjeklubb fra Universitetet for Miljø og Biovitenskap (bildet) på 1.927.860 kroner, mens Equity Investors fra CERAM Business School ligger på en 3. plass med sine 1.877.600 kroner.De mest populære aksjene i studentporteføljene akkurat nå er Golden Ocean, Orkla, REC, Seadrill og Tandberg Data (short).De to tetlagene har utnyttet gearing-effekten maksimalt, og blant selskapene NTNU Verdi har shortet er Bluewater Insurance. Funcom (long) har også vært en god bidragsyter til avkastningen."Studenter på børs" arrangeres av HegnarOnline i samarbeid med Finansavisen, Orion Securities og Høgskolenes Aksjekonkurranse.Foto: Ann Jessica Lien