Aksjestrateg Kim Evjenth anbefaler følgende aksjer

Aksjestrateg Kim Evjenth lister opp aksjer man bør satse på og sektorer man bør skygge unna.

Børs

Aksjestrateg Kim Evjenth i Kaupthing tror opphentningen i USA kan komme fortere enn man aner- Men jeg ville vært mer forsiktig mot USA enn mot Norden og Asia, understreker han overfor dn.no.- Vær forsiktig med finans, og hold deg unna aksjer som er mye konsumenteksponert, sier Evjenth.Strategen anbefaler investorer å satse motsyklisk. Det dreier seg om selskaper innen olje, oljeservice og industriselskaper, unntatt Norske Skog. Dessuten bør man satse på selskaper som er eksponert mot eller produserer for land som Kina og India. Eksempler er Volvo og SKS,Eksempler på "trygge" norske aksjer med oppside er ifølge Evjenth StatoilHydro, PGS, Cermaq og Schibsted.

Nyheter
Børs