Analytiker: Farene lurer på Oslo Børs

Analytikerne i Corporate Advice and Research ber investorer følge nøye med på hva som skjer på Oslo Børs. Farene lurer.

Foto: Scanpix
Børs

I dagens rapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. Overskriften er " OSEBX-farene lurer".- Hovedindeksen klarte ikke å følge de positive signalene vi fikk etter at indeksen brøt opp gjennom tekniske motstandsnivåer sist uke. Derimot dannet indeksen en ny fallende trendkanal ved toppen som ble satt ved ca. 500 poeng. Etter dette fikk vi kraftige reaksjoner tilbake og vi er igjen tilbake ved forrige bunn ved ca. 478 poeng. Her bør vi kunne se reaksjoner opp, noe som vil være viktig for det tekniske bildet, sier analytikeren.- Åpner uken ned og dette nivået blir brutt kan det se ut som vi har en tung uke i ventet. Dette vil utløse et nytt salgssignal og indikasjoner om fall ned mot neste støtte ved ca. 465 poeng. På oppsiden er det ca. 484 poeng samt ca. 490 poeng som utgjør motstand, sier analytikeren.- RSI gir oss heller ikke grunn til store forhåpninger. Her reagerte indikatoren ned fra motstanden i bunn av den tidligere stigende trendkanalen. Dermed er det en fallende trend også her. Dette indikerer at trendbildet er svakt. Det er dermed en del usikre og svake signaler og det blir viktig å følge nøye med på 478 støtten og reaksjonene vi får her, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 476,28 poeng, ned 0,58 prosent.

Nyheter
Børs