Analytiker frykter kursfall

- Dette gir et svekket trendbilde og indikerer en svakere utvikling fremover, sier analytiker om Tandberg-aksjen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av Tandberg-aksjen.- Tandberg har brutt ned av den kortsiktig stigende trendkanalen. Dette gir et svekket trendbilde og indikerer en svakere utvikling fremover. Har med dette falt innenfor den mer langsiktige og fallende trendkanalen. Det er innenfor denne vi kan vente videre utvikling med det første. Tester nå støtten ved ca. 87,30 kroner. RSI har brutt ned gjennom en stigende trend og indikerer at trendbildet er svekket. Aksjen ligger i salg fra glidende gjennomsnitt, sier analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 89,40 kroner, opp 2,29 prosent.

Nyheter
Børs