Analytiker: Her må du følge nøye med

Corporate Advice and Research ber investorer følge med på hva som skjer med GGS-aksjen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av GGS.- Global Geo Services har marginalt brutt ned av den stigende trendkanalen. Et etablert brudd vil indikere innledningen til en svakere stigningstakt eller en mer horisontal utvikling. Aksjen har videre støtte ved ca. 1,80 kroner og motstand ved ca. 2,02 kroner, sier analytikeren.- Brudd på disse nivåene vil gi oss sterkere signaler på utviklingen framover. RSI viser og noe svak utvikling på kort sikt og har brutt en stigende trend. Dette indikerer at trendbildet er noe svekket. Følges nøye, avslutter analytikeren.På torsdag sluttet GGS-aksjen på 1,92 kroner, ned 2,54 prosent.

Nyheter
Børs