Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker forteller investorer om en aksje som kan være et godt kjøp og en aksje som kan oppleve kursfall

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Siem Offshore som en kjøpskandidat mens TGS Nopec får en salgsanbefaling- Siem Offshore har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 19,20 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Det er lite motstand over dagens nivå. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Trendbildet er dessuten positivt. Ved reaksjoner tilbake er det støtte i overkant av 19,20 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- TGS Nopec Geophysical ligger i en fallende trend og videre nedgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten steget opp mot taket i trendkanalen samt horisontal motstand ved ca. 84 kroner, noe som bør gi en reaksjon ned. Det er støtte ved 68 kroner. Etablerte noteringer over 84 kroner vil være et positivt signal. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs