Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker forteller investorer om en aksje som kan være et godt kjøp og en aksje som kan oppleve kursfall.

1
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Northland Resources som en kjøpskandidat mens Veidekke får en salgsanbefaling.- Northland Resources ligger i en stigende trendkanal på kort til mellomlang sikt. Den siste måneden har aksjen reagert tilbake mot støtten ved gulvet i kanalen og på ca. 18,60 kroner, samtidig som volumutviklingen er meget positiv. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler og videre oppgang indikeres. Det er høy risiko i aksjen, med en gjennomsnittlig forskjell mellom laveste og høyeste kurs i løpet av en måned på over 30 prosent. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Veidekke ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Aksjen har dessuten brutt ned gjennom støtten ved både 42 og 40 kroner, noe som har utløst nye negative signaler. Negativ volumutvikling svekker aksjen ytterligere, og en videre nedgang indikeres. Aksjen er imidlertid svakt positiv på innsidehandler etter at Obos Forretningsbygg kjøpte seg opp for 18,5 millioner kroner i slutten av mai. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs