Hegnar om kurshoppet i DNO

DNO er kraftig opp fredag og har hoppet 95 prosent på tre måneder. Mer om det og viktige nøkkeltall fra USA i Økonominyhetene med Trygve Hegnar her.

Børs

I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, DNO og Blom. Se Live-sendingen kl. 16:05 her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Se også en 30 minutters redigert versjon på Get Infokanalen kl. 18 og 22.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.

Nyheter
Børs