Nå stiger Oslo Børs!

Investorene på Oslo Børs gir blaffen i "inflasjonssjokk" i USA. Nå stiger kursene igjen.

Børs

Oslo Børs har satt inn sluttspurten. En drøy time før stengetid er hoveindeksen opp 0,3 prosent til 485,36 poeng. Rett etter at det ble sluppet amerikanske KPI-tall var indeksen ned 0,6 prosent.DNO-aksjen er opp 12,1 prosent til 11,76 kroner på fornyet håp om at eksporttillatelsen i Nord-Irak snart skal være på plass.Oljeprisen holder seg over 135 dollar. Brent juli-olje handles nå for 135,05 dollar fatet. StatoilHydro er ned 1,1 prosent til 195 kroner. Et innsidekjøp av konsernsjef Helge Lund klarer ikke å løfte aksjen.Bulkaksjene stiger markert til tross for at bulkratene stuper. Baltic Dry-indeksen var ned fem prosent i dag, men Golden OPcean er opp 6,6 prosent til 29,20 kroner. Jinhui Shipping løftes tre prosent til 51 kroner.Navamedic er best med en oppgang på 13,7 prosent til 11,15 kroner.Acergy er svakest blant tungvekterne. Aksjen er sist omsatt for 122 kroner, ned 2,8 prosent. Dolphin Interconnect er aller svakest med minus 7,4 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 8,4 milliarder kroner.

Nyheter
Børs