Telenor i oppkjøpssamtaler

Skal ha hatt konkrete samtaler med TeliaSonera om oppkjøp den seneste tiden.

Telenor direktør Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix
Børs

Telenor skal ha hatt konkrete samtaler med TeliaSonera om oppkjøp den seneste tiden.Det skriver Svenska Dagbladet Næringsliv (SvD) lørdag, og viser til en ikke-navngitt kilde.Ifølge samme kilde venter Telenor nå på en innbydelse fra TeliaSoneras styre innen man legger inn et bud.SvD har tidligere skrevet at den første kontakten ble opprettet for ett år siden, og det skal ha vært samtaler mellom partene i løpet av våren. JPMorgan og Nordea skal være rådgivere ved en eventuell avtale.Ifølge SvDs kilder fikk det svenske finansdepartementet France Telecoms indikative bud allerede på tirsdag, to dager før TeliaSonera-styret.Dette melder TDN Finans.

Nyheter
Næringsliv