Wall Street skal ned

Amerikanske børser ser ut til å få en svak start på dagen. Dette bekymrer investorene.

Foto: iStockPhoto
Børs

Futureshandelen på Wall Street peker mot en negativ start onsdag. FedEx meldte i forbindelse med sin tallfremleggelse i dag om svært dårlige utsikter grunnet høye bensinpriser og svak amerikansk økonomi.Samtidig kommer det nye gufs fra finanssektoren. Fifth Third Bancorp faller over 13 prosent i førhandelen etter ifølge Reuters å ha meldt om en emisjon på to milliarder dollar for å hanskes med økte tap i kredittmarkedet. Morgan Stanley faller også markert i førhandelen etter å ha lagt frem skuffende kvartalstall.Dow Jones-futures faller 73 til 12.100, S&P-futures 87 til 1.344,30, mens Nasdaq-futures faller 14,25 poeng til 1.972.Følg førhandelen her.

Nyheter
Børs