67 prosent tror Oslo Børs vil være best i Europa

67 prosent tror Oslo Børs vil utvikle seg bedre enn de øvrige europeiske børsene i år. Dette er HegnarOnline Investorbarometer Juli 2008.

En asiatisk trader liker det han ser på en solid børsdag

Onsdag gjennomførte HegnarOnline en undersøkelse på hegnar.no. 924 unike lesere deltok i undersøkelsen.Formålet med undersøkelsen var å avdekke hvordan leserne vurderer aksjemarkedet og de mest sentrale elementene i norsk økonomi i tiden som kommer. Aksjemarkedet, oljeprisen, renta, inflasjonen, krona og sysselsettingen.Resultatene viser blant annet at 67 prosent tror Oslo Børs vil utvikle seg bedre enn de øvrige europeiske børsene i år. 56 prosent tror Hovedindeksen på Oslo Børs vil stå høyere ved utgangen av året enn den gjør nå. 65 prosent tror imidlertid det samlede resultatet for alle selskapene på Oslo Børs vil bli lavere i 2008 enn året før, hvis vi holder StatoilHydro utenfor.57 prosent tror styringsrenten vil passere 6 prosent før året er omme og 71 prosent tror kjerneinflasjonen passerer 2,5 prosent i år.60 prosent tror at norsk økonomi vil utvikle seg svakere det kommende året og 70 prosent tror arbeidsledigheten vil stige.Se hele rapporten - HegnarOnline Investorbarometer - her.