- Aksjen er et kjempekjøp

EMGS har falt utrolig mye i den siste tiden, mener en analytiker at markedet overragerte og kaller aksjen et "kjempekjøp", mens en annen analytiker er skeptisk.

1

Resultatvarsel- Foreløpige resultater for 2. kvartal indikerer svakere inntekter enn markedskonsensus, het det i en børsmelding fra EMGS, som venter å rapportere inntekter på 22-24 millioner dollar.I forrige kvartal var inntektene 43,5 millioner dollar, mens de i 2. kvartal i fjor var 37,8 millioner dollar.En signatur unnaSjefen mener han bare er "en signatur unna" flere millioner dollar.- Vi har produsert masse data, og vi er bare én signatur unna der vi kan ha flere millioner dollar i boks. Da kommer det eventuelt på tredjekvartalstallene, sier han til Dagens Næringsliv.En sier kjøp - en sier ikke kjøp- Vi var klar over at andre kvartal ville bli dårlig. Dette er begrunnet med utsettelsen av den 20. lisensrunde der det var opprinnelig estimert at EMGS skulle få betydelige salg. Vi mener EMGS handler om én ting: fungerer teknologien? Vi tror definitivt den gjør det, sier Nystrøm til Dagens Næringsliv og omtaler aksjen som et kjempekjøp.- Jeg ville ikke kjøpt aksjen fordi jeg fortsatt tror at utviklingen vil ta lang tid, sier tidligere analytiker i SEB Enskilda, Aasulv Tveitereid til avisen.