Aksjetipsene forbeholdt de rikeste

Private Banking er et relativt ukjent begrep i Norge, og omfatter gjerne personer med meget store investeringsbehov. Her er aksjetipsene DnB NOR gir sine megakunder.

Foto: Scanpix

Trym Riksen er investeringsdirektør i DnB NOR Private Banking. Dette er en økonomisk rådgivningsavdeling forbeholdt såkalt "high net worth"-mennesker, som har et annerledes økonomisk rådgivningsbehov.Riksen anbefaler i dagens Finansavisen følgende aksjer:- StatoilHydro- Telenor- Yara- Orkla- DnB NOR- SeadrillHan kommer samtidig med en pekefinger, og ber kundene unngå følgende selskap:- Superoffice- Birdstep- Medicult- Oslo Børs dras i to retninger for tiden. På den ene siden preges det norske markedet av høy oljepris og på den andre siden av problemene i kapitalmarkedet, sier Riksen til avisen.