Alt om Arne Fredly vs. DN

Arne Fredly har saksøkt Dagens Næringsliv. Her er alt du trenger å vite om saken. Les hele stevningen her.

Foto: Scanpix

Investor Arne Fredly har nå sendt stevningen til Oslo tingrett. Fredly saksøker Dagens Næringsliv AS og fem av avisens medarbeidere for å være ansvarlige for å ha publisert ærekrenkende påstander om ham. Påstandene knyttet Fredly til ulovlig innsidehandel.De fem som er stevnet er, i tillegg til Dagens Næringsliv A/S; sjefredaktør Amund Djuve, Featureredaktør Gry Egenes, Journalist Knut Gjernes, Journalist Bjørn Olav Nordahl og Fotograf Mikaela Berg.Les hele den stevningen her.Først dom - så penger Det står ikke noe om et eventuelt erstatningskrav i stevningen, men Arne Fredly uttaler til HegnarOnline at han i første omgang ønsker å få en rettskraftig dom på ansvarsspørsmålet, før han går videre med erstatningskravet.