Analytiker anbefaler fem aksjer

Corporate Advice and Research stokker om i anbefalingene. Følgende fem aksjer får en kjøpsanbefaling.

1

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research kan vi lese at DNO ryker ut fra den langsiktige porteføljen på stop loss. Samtidig får PetroMena tillit- PetroMenas tre halvt nedsenkbare nybygg prises nå til ca. 560 millioner dollar pr. rigg. Tilsvarende nybygg bestilt nå ville kostet 750 millioner dollar pr. enhet. Om vi trekker fra 50 millioner dollar pr. rigg på grunn av noe lave rater for PetroRig 1 og 2 har PetroMena merverdier på 540 millioner dollar, tilsvarende 2,7 milliarder kroner, sier analytikeren.CARs langsiktige portefølje:• PetroProd• Norwegian Energy Company• Northland Resources• Transeuro Energy Corp.• PetroMena (Analytiker eier 3,7 millioner aksjer i PDR, som eier 51 prosent av PetroMena)