Analytiker: Dette bør kunne gi nye reaksjoner opp

Corporate Advice and Research har sett nærmere på Tandberg-aksjen. Her er dommen.

1

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av Tandberg.- Tandberg ligger i en kortsiktig fallende trendkanal og videre utvikling innen denne er ventet. Aksjen har nå reagert helt ned mot bunn av formasjonen hvor vi finner støtte. Aksjen har i tillegg støtte fra det tidligere brudd punktet ved ca. 80,00 kroner. Dette bør kunne gi nye reaksjoner opp, sier analytikeren.- Trendbildet i aksjen er fremdeles noe svakt. Aksjen ligger i salg fra glidende gjennomsnitt og RSI viser en fallende trend. Skulle dermed aksjen falle videre og bryte ned gjennom støtten ved ca. 80,00 kroner vil det indikere videre kursfall, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 82,80 kroner, opp 0,85 prosent.