Analytiker: Følg med på disse aksjene

Analytikerne i Investtech trekker frem to aksjer som investorer bør følge nøye. Signalene på Oslo Børs er ikke lette å tyde.

I dagens morgenrapport fra Investtech trekker analytikeren frem to aksjer du bør følge med på i tiden som kommer.- Schibsted ligger i en fallende trend på mellomlang sikt og fortsatt negativ utvikling innenfor denne indikeres. RSI er oversolgt og aksjen nærmer seg støtten ved ca. 132 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp på kort sikt. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat- På mellomlang sikt beveger Telenor seg sidelengs mellom støtte ved ca. 97 kroner og motstand ved ca. 116 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil indikere videre retning. På kort sikt er utviklingen negativ, men støtten ved 97 kroner bør ta imot for videre fall. Det er noe motstand ved 100 kroner. Aksjen er meget positiv på innsidehandler. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Watch, avslutter analytikeren.