Analytiker: Her må du følge nøye med

Corporate Advice and Research ber deg følge nøye med på hva som skjer med Subsea7-aksjen.

Foto: iStockPhoto

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av Subsea7.- Subsea 7 har reagert tilbake til bunn av en stigende trendkanal. Her finner aksjen støtte, noe som bør gi nye reaksjoner opp. Aksjen finner og støtte fra 200 dagers glidende gjennomsnitt på dagens nivåer. Første motstand har vi ved ca. 134 kroner og nærmeste støttenivå ved ca 125 kroner, sier analytikeren.- Reagerer aksjen videre ned vil trenden brytes og utløse et negativt signal. RSI har reagert en del tilbake, men viser fremdeles en svak utvikling og legger negativt press på aksjen. Følges nøye/kjøp, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 131,75 kroner, opp 2,13 prosent.