Analytiker: Kjøp tørrbulk

- Kursen har nå falt tilbake mot støtten ved gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp, sier analytiker og anbefaler kjøp av tørrbulkaksje.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Golden Ocean som en kjøpskandidat.- Golden Ocean ligger i en stigende trend på mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå falt tilbake mot støtten ved gulvet i trendkanalen, samt horisontal støtte ved ca. 28,30 kroner, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen har motstand ved ca. 35,70 kroner, sier analytikeren.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Etablerte noteringer under støtten ved 28,30 kroner vil være et salgssignal. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 29,65 kroner, opp 2,07 prosent.